Betonvloer binnen Woonbeton - betonvloer voor binnen | BEKO Woonbetonvloeren

Een sterke en strakke vloer met karakter, dat haalt u met een betonvloer in huis. Betonvloeren zijn te realiseren in verschillende kleurtinten en afwerkingen. Zo is er voor elke interieurstijl de perfecte betonvloer!

Betonvloer woonkamer

Betonvloer binnen: woonkamer

Een woonbeton vloer heeft van zichzelf een sterke natuurlijke uitstraling. Daardoor draagt deze vloer bij aan een prettige sfeer in de woonkamer. U kiest zelf welke uitstraling u wenst. Woonbeton vloeren zijn namelijk leverbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Wilt u een industriële uitstraling? Of gaat u liever voor een ambachtelijke, of landelijke sfeer? Wilt u een gladde vloer, of juist iets ruwer? Met de betonvloer is het allemaal mogelijk. 

Een andere reden waarom woonbeton een goede keuze is voor de woonkamer is de eenvoud in onderhoud. Met een betonvloer binnen hoeft u niet veel tijd te steken in onderhoud. Met een keer per week goed reinigen komt u al een heel eind.

Heeft u opgroeiende kinderen, of huisdieren? Dan is het goed om te weten dat een woonbeton vloer hoog scoort op comfort en daarbij ook nog eens zeer robuust is!

Bent u benieuwd naar de kosten van een betonvloer binnen? Vraag simpel, snel en geheel vrijblijvend een offerte aan! 

vraag offerte aan

   Geheel vrijblijvend

Betonvloer slaapkamer

Betonvloer slaapkamer

Voor de inrichting van de slaapkamer kiezen de meeste mensen voor een rustgevende uitstraling. Daar past een woonbeton vloer perfect bij. Zeker voor wie van een industriële stijl houdt. Maar de woonbeton vloer past bijvoorbeeld ook bij een meer natuurlijke stijl met aardkleuren. Kies in dat geval voor een betonvloer met een warme tint. Woonbeton past bij vrijwel elke slaapkamerstijl.

Betonvloer badkamer

Betonvloer badkamer

Een woonbeton vloer in de badkamer is de laatste jaren sterk gestegen in populariteit. In de eerste plaats omdat steeds meer mensen de voorkeur geven aan een ‘strakke’ vloer in de badkamer.

Een groot voordeel is dat een betonvloer naadloos is. Er zijn dus geen voegen, zoals tussen tegels, waar vaak schimmel ontstaat.

Een betonvloer in de badkamer heeft wel een andere afwerking nodig dan in andere ruimtes. Dit vanwege het vocht. Een te strakke vloer wordt dan glad, wat het risico op uitglijden vergroot. Vandaar dat het de voorkeur heeft om een betonvloer in de badkamer een wat ruwere afwerking te geven.

Betonvloer keuken

Betonvloer keuken

Houdt u van een industriële of moderne keuken, of kiest u liever voor een natuurlijke of landelijke stijl? Een betonvloer past bij vrijwel elke keukenstijl. 

Ook de hardheid, slijtvastheid en onderhoudsvriendelijkheid van een woonbeton vloer zijn perfecte eigenschappen voor in de keuken. Zeker als de vloer goed is geïmpregneerd, zal deze in hoge mate vuil- en vochtafstotend zijn.

Een betonvloer in de keuken is dus een stijlvolle aanvulling. Welke kosten dit met zich meebrengt, vertellen we u graag. Vraag simpel en snel een offerte aan voor een overzichtelijke inschatting! 

vraag offerte aan

   Geheel vrijblijvend

Woonbeton vloer bij u thuis?
Vraag of offerte? Wij helpen u graag verder!

Neem contact op
undefined

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord