Een betonvloer buiten is een prima idee. Het biedt dezelfde voordelen als voor binnen:
onderhoudsvriendelijk, sterk, en duurzaam. Daar komt nog bij dat u met een betonvloer buiten geen last heeft van onkruid en verzakkingen!

undefined

Betonvloer buiten: terras

Woonbeton is ideaal om een terras mee aan te leggen. Daarnaast is een betonvloer buiten ook erg geschikt om rond een zwembad aan te leggen, onder een overkapping, of als vloer van een veranda. Met een betonvloer creëert u altijd een sfeervol en praktisch geheel, mede door de ruime mogelijkheden in kleurstelling en afwerking.

Een voordeel van een betonnen terras is dat u nooit meer last heeft van onkruid. Ook verzakkingen behoren tot het verleden met een betonvloer. En voor buiten geldt hetzelfde als binnen: uw betonvloer is eenvoudig te onderhouden! 

Bent u benieuwd naar de kosten van een betonvloer buiten? Vraag simpel, snel en geheel vrijblijvend een offerte aan! 

vraag offerte aan

   Geheel vrijblijvend

undefined

Betonnen oprit

Ook voor een betonnen oprit geldt het voordeel dat deze onderhoudsvriendelijk is. Ook zult u geen last hebben van onkruid of verzakkingen met een betonnen oprit. Het is mogelijk om een dikkere laag beton aan te brengen. Dit is verstandig als u bijvoorbeeld vaak een zwaar voertuig op uw oprit heeft staan, zoals een camper.

Betonnen garagevloeren

Betonnen garagevloeren

Beton is ook voor de vloer van uw garage een ideale oplossing. Uw garage krijgt er een ‘boost’ van. Het staat natuurlijk erg mooi, een vloer die één geheel vormt, met een stijlvolle afwerking. Gebruikt u de garage regelmatig om bijvoorbeeld in te klussen, of een hobby uit te oefenen? Dan zult u veel plezier beleven van de slijtvastheid, vloeistofdichtheid, en de makkelijke onderhoud. Door de lange levensduur van de betonvloer heeft u hier heel wat jaren plezier van.

Woonbeton vloer bij u thuis?
Vraag of offerte? Wij helpen u graag verder!

Neem contact op
undefined

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord