Betonvloer in luxe tuinkamer

Deze luxe tuinkamer in het Utrechtse Veenendaal is een fraaie betonvloer rijker. Door de betonvloer loopt de tuinkamer bijna naadloos door in de ruime, mooie tuin. De betonvloer is doorgetrokken door de gehele tuinkamer, inclusief het toilet. Zo voelt het buitenleven toch een stuk fijner. 

Denk je ook aan een betonvloer in jouw tuinkamer? Of op een andere plek? Laat het ons weten, we denken graag met je mee!

Neem contact op

Het buitenleven krijgt een upgrade met deze fraaie betonvloer.

De betonvloer in deze luxe tuinkamer maakt het geheel helemaal af. Het is namelijk heerlijk relaxen met een vloer die zo onderhoudsarm is als een betonvloer. Door de betonvloer door te trekken bij het toilet, wordt ook hier op onderhoud bespaard. Kracht, duurzaamheid en eenvoud - waar wij met BEKO Woonbetonvloeren voor staan - komt hier dan ook uitstekend tot zijn recht. Wil je ook genieten van de vele voordelen van een betonvloer? We adviseren je graag over de mogelijkheden. We voorzien je graag van advies of sturen je, uiteraard geheel vrijblijvend, een offerte. Zo kun je je oriënteren op de prijs, zonder direct ergens aan vast te zitten. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord