Betonvloer in tuinkamer en bij buitenkeuken

In Veenendaal mochten we aan de slag in - en buiten - deze luxe tuinkamer. De mooie betonvloer die we in de tuinkamer hebben mogen aanleggen, trokken we door naar buiten: een doorlopende terrasvloer bij de buitenkeuken die langs het zwembad doorliep. Buiten koken, zwemmen, genieten; eigenlijk alles maakt het buitenleven bij deze woning heerlijk. 

Een betonvloer kan ook jouw woning of tuin naar een nieuw niveau tillen. We informeren je graag vrijblijvend over de mogelijkheden: 

Neem contact op

Een fraai staaltje buitenleven!

Deze betonvloer bestrijkt de gehele tuin, van in de luxe tuinkamer tot langs het zwembad en bij de buitenkeuken. Het is het complete plaatje wat ertoe leidt dat het buitenleven naar een hoger niveau wordt getild. Wil je zelf ook genieten van heerlijk buitenleven door middel van een onderhoudsarme betonvloer? We gaan graag met je in gesprek. Geheel vrijblijvend kun je een offerte aanvragen. Zo kun je je oriënteren op de prijs, zonder direct ergens aan vast te zitten. En heb je nog een vraag over een betonvloer in of bij jou huis? Neem gerust even contact met ons op

Vrijblijvende offerte aanvragen

Accepteer je cookies?

Om de gebruikerservaring van deze site te verbeteren gebruikt deze website cookies.

Ik ga akkoord